Ingrediënten
1,2 kg aardappelen
400 g gesneden snijbonen
400 g spinazie
2 tl gedroogde dragon
2 bosuitjes
160 g gerookte kipfilet (schaal)
Bereiden:
Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in een grote pan met ruim water en een beetje zout in 20 min. gaar Voeg de laatste 3 min. de snijbonen toe. Voeg de laatste minuut de spinazie in delen toe en laat slinken. Giet goed af. Voeg de dragon toe en stamp met de pureestamper tot een grove puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de bosuitjes in schuine, dunne ringen en schep door de stamppot. Snijd de kip in reepjes. Verdeel de stamppot over de borden en verdeel de kipreepjes erover.
Variatietip:
Ook lekker met gegrilde kip.
Bron: Allerhande
Ben je benieuwd naar de BodyLight methode? Wil je snel, gezond en duurzaam resultaat? Kom langs voor een gratis proefles!
Deel deze pagina
© Bodylight